Onze experts

Het voeren van procedures
is mij op het lijf geschreven

mr. Suzan Winkels-Koerselman


Dynamische en vrolijke persoonlijkheid met een breed interessegebied. Eén van de oprichters en partners van kantoor en bedreven curator en procesadvocaat. Verantwoordelijk voor het personeel binnen Turnaround, maar net zo goed thuis in de rol van docent voor diverse opleidingen en webinars. Vindt het leuk om kantoor te vertegenwoordigen in diverse netwerken. Begon haar studieloopbaan op de NHTV, maar ontdekte haar passie voor het oplossen van complexe vraagstukken tijdens haar rechtenstudie. 

Duikt graag de diepte in van het recht, maar vindt de dynamiek met de tegenpartij ook uitdagend en leerzaam. Want net als in de sport is het prettig om je aan een sterke tegenstander op te trekken. Geniet van de informele sfeer op kantoor en de goede teamspirit. 

Ook privé houdt Suzan van gezelligheid met een feestje of etentje en reist ze graag. De combinatie werk-gezin is soms hectisch, maar voor hardlopen maakt ze graag tijd vrij. Het is een geweldige manier om in conditie te blijven, haar hoofd te ordenen en creatieve inspiratie op te doen.

Mail swinkels@turnaroundadvocaten.nl

Bel +31 85 2010010

Locatie Best, Arrondissement Oost-Brabant

Uurtarief €295.00

Praktijkgebieden en specialisaties
Insolventierecht, ondernemingsrecht, herstructurering, bestuurders- en commissarissenaansprakelijkheid, procesrecht, fusies en overnames en contractenrecht.

Opleidingen
Specialisatieopleiding Insolventierecht aan de Grotius Academie (2013) (cum laude), Specialisatieopleiding Financiële Economie voor Curatoren aan de EUR (2016).

Nevenactiviteiten
Lid van de Vereniging INSOLAD, de specialisatievereniging voor insolventierecht advocaten, docent onderdeel Verrekening bij de opleiding Insolventierecht voor curatoren bij CPO te Nijmegen en docent voor Academie voor de Rechtspraktijk.

Faillissementen
Van Gestel Operationeel, Xidy B.V.,  BesteKeus B.V. en Black Suits.

Registratie rechtsgebieden
Mr. Suzan Winkels-Koerselman heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

Insolventierecht
    a.Faillissementen
    b.Surseance van betaling
Verbintenissenrecht

Op grond van deze registratie is hij/zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Publicaties
JOR 2022_6.155 Noot Suzan Winkels-Koerselman.pdf: WHOA-afkoelingsperiode bank na overeenkomst over vervangende zekerheden pandrechten