Turnaround Advocaten

de Goede doelen
die wij een warm hart toedragen

Zeilsters Afrodite Zegers & Lobke Berkhout

Turnaround Advocaten staat achter Team Zegers Berkhout

Als Turnaround Advocaten hebben wij al jaren een grote liefde voor de zeilsport en wij steunen regelmatig een zeilteam waarin wij geloven. Zo hebben wij de zeilsters Afrodite Zegers en Lobke Berkhout ondersteunt op hun weg naar de Olympische Spelen van 2021 in Tokyo. De 470 vrouwen haalden in de aanloop naar de Spelen zilver op het WK en brons op het EK en zij golden dus als medaillekandidaten. Helaas kwam dit er in Tokyo niet uit. De start van het Olympisch toernooi ging niet lekker en pas later in de week lukten het de dames om te laten zien dat ze bij de wereldtop kunnen aanhaken. Een plaats in de medalrace wisten zij binnen te slepen. In die laatste race eindigde het 470 duo op een negende plaats, waarmee zij tiende zijn geworden in het algemeen klassement. Na deze Olympische Spelen verdwijnt de 470 voor vrouwen uit het olympische programma, dus Zegers en Berkhout hebben helaas niet de kans om dit tegenvallende resultaat goed te maken. Toch zijn wij trots op de prestaties die het team heeft neergezet! En het blijft natuurlijk topsport.
 
Kijk voor meer informatie over Team ZB op www.zegersberkhout.nl 

BLOEMENCORSO VALKENSWAARD

Een goed doel dat wij steunen is Buurtschap de Kerkakkers in het Bloemencorso Valkenswaard. Dit evenement wordt jaarlijks op de tweede zondag van september georganiseerd. Het Bloemencorso is een dahliaparade van 14 prachtige bloemenwagens voor een 30 duizend koppig publiek. Rondom elke bloemenwagen wordt met muziek en straattheater het thema van het Bloemencorso uitgebeeld. In de parade worden zo’n 2,5 miljoen dahlia’s verwerkt. 


Eén van de buurtschappen die ieder jaar weer een prachtige bloemenwagen realiseert is Buurtschap Kerkakkers. Turnaround Advocaten steunt dit buurtschap financieel, zodat zij jaarlijks een praalwagen kunnen bouwen om deel te nemen aan het grootste culturele en sociaal maatschappelijke evenement van Valkenswaard. Wil je meer weten over het Bloemencorso? www.corsovalkenswaard.nl

Geldrops geluksklaver

Geldrops geluk voor Ghana

Bij de oprichting van Turnaround Advocaten in 2009 zijn wij ‘Geldrops Geluksklaver’ geworden van de Stichting Geldrops Geluk voor Ghana. We dragen hiermee financieel bij aan het opknappen van basisscholen op het platteland van Tamale in Ghana. Wil je ook Geldrops Geluksklaver worden?

Kijk op www.gelukvoorghana.nl voor meer informatie over de stichting. Hier lees je ook hoe je een bijdrage kunt leveren aan dit goede doel.