Turnaround Advocaten

de Goede doelen
die wij een warm hart toedragen

Zeilsters Afrodite Zegers & Lobke Berkhout

Turnaround Advocaten staat achter Team Zegers Berkhout

Turnaround Advocaten ondersteunt de zeilsters Afrodite Zegers en Lobke Berkhout op hun weg naar de Olympische Spelen van 2021 in Tokyo. Lobke Berkhout won op de Spelen al tweemaal een medaille (brons en zilver) en werd vijf keer wereldkampioene in de 470-klasse. De ervaren Berkhout maakte in 2018 haar comeback, na zes jaar afwezigheid, in het Olympisch zeilen. De nieuwe koers werd ingezet door de plek die vrijkwam in de boot van Afrodite Zegers, die op haar buurt een droom ziet uitkomen met haar ervaren partner. Afrodite geldt als één van de grootste zeiltalenten en behoort momenteel tot de wereldtop in de 470-klasse. Ze maakte haar debuut op de Spelen in 2016 met een vierde plek, slechts één punt verwijderd van de bronzen plak. Samen gaan ze nu hun grootse droom najagen: Goud op de Spelen!
 
We hebben ons aangesloten bij Team Zegers Berkhout omdat wij ons herkennen in het zetten van het hoogst haalbare doel en hier samen met een team (en de cliënt) voor gaan. Daarnaast zien wij veel aanknopingspunten tussen procederen en wedstrijdzeilen: de juiste winnende strategie en tactiek uitstippelen, goed starten, scherp aan de wind varen en de tegenpartij de wind uit de zeilen nemen. Net als het team Zegers Berkhout gaan ook wij voor goud!
 
Kijk voor meer informatie over Team ZB op www.zegersberkhout.nl 

BLOEMENCORSO VALKENSWAARD

Een goed doel dat wij steunen is Buurtschap de Kerkakkers in het Bloemencorso Valkenswaard. Dit evenement wordt jaarlijks op de tweede zondag van september georganiseerd. Het Bloemencorso is een dahliaparade van 14 prachtige bloemenwagens voor een 30 duizend koppig publiek. Rondom elke bloemenwagen wordt met muziek en straattheater het thema van het Bloemencorso uitgebeeld. In de parade worden zo’n 2,5 miljoen dahlia’s verwerkt. 


Eén van de buurtschappen die ieder jaar weer een prachtige bloemenwagen realiseert is Buurtschap Kerkakkers. Turnaround Advocaten steunt dit buurtschap financieel, zodat zij jaarlijks een praalwagen kunnen bouwen om deel te nemen aan het grootste culturele en sociaal maatschappelijke evenement van Valkenswaard. Wil je meer weten over het Bloemencorso? www.corsovalkenswaard.nl

Geldrops geluksklaver

Geldrops geluk voor Ghana

Bij de oprichting van Turnaround Advocaten in 2009 zijn wij ‘Geldrops Geluksklaver’ geworden van de Stichting Geldrops Geluk voor Ghana. We dragen hiermee financieel bij aan het opknappen van basisscholen op het platteland van Tamale in Ghana. Wil je ook Geldrops Geluksklaver worden?

Kijk op www.gelukvoorghana.nl voor meer informatie over de stichting. Hier lees je ook hoe je een bijdrage kunt leveren aan dit goede doel.