Turnaround Advocaten

de Goede doelen
die wij een warm hart toedragen

BLOEMENCORSO VALKENSWAARD

Een goed doel dat wij steunen is Buurtschap de Kerkakkers in het Bloemencorso Valkenswaard. Dit evenement wordt jaarlijks op de tweede zondag van september georganiseerd. Het Bloemencorso is een dahliaparade van 14 prachtige bloemenwagens voor een 30 duizend koppig publiek. Rondom elke bloemenwagen wordt met muziek en straattheater het thema van het Bloemencorso uitgebeeld. In de parade worden zo’n 2,5 miljoen dahlia’s verwerkt. 


Eén van de buurtschappen die ieder jaar weer een prachtige bloemenwagen realiseert is Buurtschap Kerkakkers. Turnaround Advocaten steunt dit buurtschap financieel, zodat zij jaarlijks een praalwagen kunnen bouwen om deel te nemen aan het grootste culturele en sociaal maatschappelijke evenement van Valkenswaard. Wil je meer weten over het Bloemencorso? www.corsovalkenswaard.nl

Geldrops geluksklaver

Geldrops geluk voor Ghana

Bij de oprichting van Turnaround Advocaten in 2009 zijn wij ‘Geldrops Geluksklaver’ geworden van de Stichting Geldrops Geluk voor Ghana. We dragen hiermee financieel bij aan het opknappen van basisscholen op het platteland van Tamale in Ghana. Wil je ook Geldrops Geluksklaver worden?

Kijk op www.gelukvoorghana.nl voor meer informatie over de stichting. Hier lees je ook hoe je een bijdrage kunt leveren aan dit goede doel.