Onze experts

Aanstormend advocaat met passie voor het insolventierecht

Mr. Lars van der Heijden


Met zijn bachelor Nederlands recht op zak, koos Lars voor de master Nederlands recht met als specialisatie goederen- en insolventierecht. Tijdens de bachelor heeft hij juridische praktijkervaring opgedaan als vrijwilliger bij de Rechtswinkel Tilburg. Gedurende zijn master verdiepte Lars zich als student-stagiair en werkstudent in de advocatuur bij een advocatenkantoor uit de regio.

Na afronding van zijn studie aan de Universiteit van Tilburg wist Lars het zeker: zijn passie ligt bij het insolventierecht. “Het leuke aan het insolventierecht is dat dit grenst aan veel andere rechtsgebieden. De combinatie van verschillende rechtsgebieden met verschillende conflicterende belangen is iets wat ik erg interessant vind.”

Als geboren Bosschenaar koos Lars bewust voor een klein kantoor in Brabant. Sinds oktober 2023 versterkt hij als juridisch-medewerker het team van Turnaround Advocaten.  Op 26 april 2024 is Lars beëdigd tot advocaat.

In zijn vrije tijd wordt Lars gelukkig van een stevige tocht op de wielrenfiets. Ooit trotseerde hij de Maratona dles Dolomites binnen 5:56 uur. Hoog op zijn wensenlijst staat nog het voltooien van een triatlon!

Mail lvanderheijden@turnaroundadvocaten.nl

Locatie Utrecht, Arrondissement Midden-Nederland

Uurtarief €175.00