Onze experts

Ik zorg ervoor dat alles
op kantoor op rolletjes loopt

Annemarie Paeshuyse


Officemanager en secretaresse van het eerste uur. Geeft als rasechte regelneef graag vorm aan de structuur binnen kantoor om de communicatie met collega’s en cliënten soepel te laten lopen. Houdt haar werk afwisselend door zich steeds in nieuwe dingen te verdiepen. Van de digitalisering van kantoor tot alle puntjes op de i voor de accreditatie van de opleidingen voor de permanente educatie voor NBA’s en RBA’s.

Annemarie staat vooral achter haar collega’s, zodat zij zich kunnen focussen op de cliënt. Zij zorgt er graag voor dat alles op rolletjes loopt.

Buiten kantoor zet Annemarie haar regeltalent graag in voor de sponsorcommissie, figuratie en het bouwen van de corsowagen van Buurtschap de Kerkakkers voor het Bloemencorso in Valkenswaard.
Opleidingen
CPO Faillissement voor Secretaresses, Faillissement voor Faillissementsmedewerkers, Faillissementsrecht voor Faillissementsmedewerkers verdiept en Standaard Financieel Verslag (2009-2015), Organisatie en Management aan de Hoge School Schoevers (2011), Roladministratie Juridisch Secretaresse (2012), Kei digitaal civiel procederen voor juridisch ondersteuners bij OSR (2016), HRM voor officemanagers aan de Hoge School Schoevers (2018).