Turnaround Advocaten

Het verhaal van
Turnaround Advocaten

Ons verhaal

waarom

Bij Turnaround Advocaten geven we onze eigen draai aan zaken. Het goed organiseren van uw juridische huishouding is volgens ons essentieel om als ondernemer succesvol te zijn. En om ook in moeilijkere tijden het hoofd boven water te houden. Dit gegeven inspireert ons bij het helpen van bedrijven en ondernemers. Op vele vlakken. Van het begeleiden van een herstructurering of overname tot het voeren van een procedure.

Met het juiste juridische advies en de steun van iemand die achter u staat, zorgen wij ervoor dat u zich kunt focussen op het ondernemen. Wij nemen uw juridische zorgen weg. En als sparringpartner denken we met u mee. Vanuit deze drive en de kennis en ervaring van onze advocaten en curatoren, helpen wij ook u om het beste uit uzelf en uit uw bedrijf te halen.

HOE

Wat

In 2009 startte Jaap van der Meer met Floris Dix en Suzan Winkels-Koerselman Turnaround Advocaten. Zij wilden hun jarenlange kennis en ervaring als advocaat en curator inzetten om (MKB)bedrijven en ondernemers te helpen met juridische vraagstukken.

Turnaround Advocaten helpt u dus niet alleen in moeilijkheden, maar adviseert u als ondernemer bij voorkeur om problemen te voorkomen en een succesvolle koers te (blijven) varen. We nemen alle juridische aspecten daarbij in ogenschouw en daar blijft het niet bij. Want juridische beslissingen zijn onlosmakelijk verbonden met bijvoorbeeld het economisch en fiscaal beleid. Wij denken met u als ondernemer mee. Daarbij zetten we onze expertise van het faillissementsrecht en ondernemingsrecht op een succesvolle en toegankelijke manier in. Zo staan wij achter U.

Onze merkbelofte

Wij staan achter u!

Bij Turnaround Advocaten geven we onze eigen draai aan zaken. Ons team van experts denkt met u mee en ontzorgt u met het juiste juridische advies. Onze missie? Dat u zich volledig kunt focussen op ondernemen. Zo haalt u het beste uit uzelf en uw bedrijf. Welke wind er ook waait. Wij staan achter u.

Hoe we dit waarmaken? Dat leggen we hieronder graag verder uit.

Resultaatgericht

Als cliënt bent u op zoek naar een expert die u helpt om uw situatie snel en efficiënt ten goede te keren en het beste resultaat te behalen. Turnaround Advocaten wordt het liefst zo snel mogelijk betrokken, om juridische risico’s zo veel mogelijk voor te blijven en alle kansen die zich voordoen te benutten. Wat de situatie ook is,  de advocaten van Turnaround Advocaten gaan voor het hoogst haalbare resultaat.

Toegankelijk

Het juridisch jargon werpt voor veel mensen een drempel op. Juristen spreken vaak hun eigen taal en dit maakt het lastig voor u als cliënt om exact te begrijpen hoe uw case of procedure in elkaar steekt. Turnaround Advocaten verlaagt deze drempel door dit zoveel mogelijk terug te brengen naar begrijpelijke, gewonemensentaal. Toegankelijk betekent ook een transparante en minder formele houding. Om ons werk zo goed mogelijk te doen is samenwerking met u als cliënt essentieel. Wij staan daarbij naast en achter u.

Mensgericht

Niet uw juridische procedure of kwestie is leidend in ons werk, maar u als mens. Wie bent u als ondernemer of bedrijf? Of wat is uw situatie als particulier en hoe kunnen wij u zo goed mogelijk bijstaan? Juridische dienstverlening is altijd mensenwerk. Ook al vinden wij als advocaat of jurist het heerlijk om de kleine lettertjes of de mazen in de wet uit te pluizen, wij doen dit alleen omdat we gedreven zijn om u het beste resultaat te bieden. Wij staan u op een menselijke en gelijkwaardige manier bij.


Efficiënt

Als ondernemer of particulier heeft u behoefte aan een zo efficiënt en effectief mogelijke besteding van uren voor uw rechtsbijstand. Turnaround Advocaten heeft de specialistische vakkennis en jarenlange ervaring in huis om u tegen een scherp tarief, snel en accuraat bij te staan.

Vertrouwd
Als advocaat of curator komen wij in contact met mensen in de meest kwetsbare situaties. In zo’n situatie moet u als cliënt bereid zijn volledig te vertrouwen dat wij u zo goed mogelijk bij zullen staan. Een positie die wij steeds moeten verdienen en altijd blijven bewaken en die volledige integriteit vereist.
Vernieuwend
De markt voor juridische dienstverlening verandert en daarmee verandert ook de traditionele advocatenpraktijk. Hoewel de advocaat nog steeds het monopolie heeft op procederen, staat juridisch advies onder steeds grotere druk en kan het ook steeds meer door niet academisch geschoolde juristen worden gedaan. Als advocaat moeten wij ons anders gaan profileren, gaan specialiseren en vooral anders gaan communiceren met onze doelgroepen. Wij omarmen de nieuwe mogelijkheden en verdiepen ons in de middelen en taal van de toekomst om onze praktijk succesvol uit te bouwen.