Diensten

Procedures

Een team van ervaren procesadvocaten

Wij helpen u een geschil zo gunstig mogelijk af te wikkelen

Turnaround Advocaten is hét aanspreekpunt bij alle denkbare juridische kwesties. Iedere onderneming kan daarmee te maken krijgen. Door onze expertise in het ondernemings-,  faillissements- én procesrecht, zijn wij zeer ervaren procesadvocaten. Wij helpen u graag om een geschil zo gunstig mogelijk voor u af te wikkelen.

Vooraf schetsen wij een eerlijk beeld van de kansen op winst in een eventuele procedure. Is deze kans niet groot genoeg of ongewis, dan adviseren wij eerder uw zaak te schikken. Een schikking heeft vaak ook de voorkeur ter voorkoming van kostbare en langdurige procedures. Maar soms blijkt dat helaas niet mogelijk en is een procedure toch onvermijdelijk. De advocaten van Turnaround staan u met de juiste dosis vechtlust bij, maar procederen niet om te procederen. Het hoogst haalbare doel in uw procedure staat bij ons voorop.

Meer informatie over Procedures vindt u hier.

Voor wie?

Wij werken voor zeer uiteenlopende doelgroepen. Wij staan zowel grote bedrijven en organisaties als zelfstandig ondernemers, werknemers en particulieren bij om hun geschil zo goed mogelijk op te lossen. Of het nu gaat om een beslaglegging, incasso, aanmaning, dagvaarding of uitstel van betaling, wij gaan voor het hoogst haalbare resultaat voor ú.
Deze experts staan achter u
mr. Suzan Winkels-Koerselman
Eén van de oprichters en partners van kantoor en bedreven curator en procesadvocaat.
mr. Jaap van der Meer
Founding Father van Turnaround Advocaten en door de wol geverfde curator en faillissementsadvocaat.