Onze experts

regelen is nu eenmaal
mijn tweede natuur 

Wendy van der Schoot


Als secretaresse heeft Wendy haar sporen bij diverse bedrijven en in de advocatuur al ruimschoots verdiend. Ze is vlak na de start van Turnaround in dienst gekomen en verantwoordelijk voor de roladministratie. Daarnaast pakt Wendy graag alle voorkomende werkzaamheden op, want als het druk is presteert ze het beste. Haar werk ziet ze als een continu leerproces en ze blijft ook steeds nieuwe opleidingen in haar vakgebied volgen. 

Staat achter u door de perfecte schakel tussen u en de advocaat te zijn. Houdt van de open cultuur bij Turnaround en het feit dat ieders stem op kantoor telt. 

Omdat regelen nu eenmaal haar tweede natuur is, zorgt ze als voorzitter van de activiteitencommissie bij een Eindhovense Turnvereniging dat de activiteiten op rolletjes lopen.

Opleidingen
Cursus Roladministratie en Roladministratie Uitgebreid (2004), CPO Opleidingen: Faillissementsrecht voor Faillissementssecretaresses, Basisopleiding Faillissementsrecht, Crediteuren en Standaard Financieel Verslag (2010-2015) en cursus KEI – Digitaal civiel procederen voor juridisch secretaresses en ondersteuners (2016).