Diensten

turnaround
academy

Kennis delen

Leer meer uit de praktijk

Onze advocaten en curatoren werken dagelijks aan spraakmakende faillissementen, surseances van betaling en advieszaken voor ondernemers, bedrijven en financiële instellingen. Als nichekantoor zijn wij gespecialiseerd in faillissementsrecht en ondernemingsrecht. Met zoveel expertise onder één dak wil Turnaround Advocaten haar kennis graag delen.

Dit doen wij via Turnaround Academy. Door gecertificeerde informatiebijeenkomsten te organiseren voor specialisten. Daarnaast staan onze experts voor u klaar voor het verzorgen van in-house opleidingsdagen, presentaties, netwerkbijeenkomsten en trainingen over uiteenlopende onderwerpen uit ons rechtsgebied.

Meer informatie over de Turnaround Academy vindt u hier.

Informatiebijeenkomsten, presentaties en docentschappen

Turnaround Academy organiseert gratis gecertificeerde informatiebijeenkomsten. Accountants, belastingadviseurs, advocaten en andere specialisten worden op de hoogte gebracht van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van het faillissementsrecht en ondernemingsrecht.

Naast de interne bijeenkomsten, staan onze experts voor u klaar voor het verzorgen van in-house opleidingsdagen, presentaties, netwerkbijeenkomsten en trainingen over uiteenlopende onderwerpen uit ons rechtsgebied.