Onze experts

Een echte teamspeler
die niet opgeeft

mr. Sandra Tijssen-Dellemijn


Na het afronden van haar rechtenstudie en een uitstapje naar het bedrijfsleven, heeft Sandra haar passie gevonden in het insolventierecht. Als bewindvoerder en faillissementsmedewerker bij een advocatenkantoor in Noord-Holland, deed zij ruime ervaring op in dit rechtsgebied. Binnen Turnaround Advocaten zet Sandra zich in de volle breedte van de adviespraktijk in. Ze gaat doelgericht te werk en stelt snel orde op zaken. Met haar directe aanpak weten cliënten waar ze aan toe zijn en dit geeft overzicht en rust. Voor haar collega’s biedt ze de perfecte ondersteuning in de faillissementspraktijk en bij Quickscans. Daar waar gewenst, zet ze haar ervaring in om schuldhulpvraagstukken adequaat tot een goed einde te brengen.

De liefde bracht haar van Noord-Holland naar Noord-Brabant. Zij voelt zich hier helemaal thuis en vindt het ‘samen doen’ heel prettig aan de Brabantse cultuur.

Sandra speelde voorheen softbal op hoog niveau. Na haar softbal carrière coachte ze basketbalteams. Daarvan heeft ze veel geleerd over doorzetten en hoe je met en in een team het beste kunt presteren. Dit komt in haar werkpraktijk heel goed van pas.

Naast haar werk en hobby’s geeft Sandra veel tijd en aandacht aan haar jonge gezin.

Mail stijssen@turnaroundadvocaten.nl

Bel 085 2010010

Locatie Best

Uurtarief €185.00

Praktijkgebieden en specialisaties
Insolventierecht, ondernemingsrecht en contractenrecht.

Opleidingen
Bachelor Nederlandse rechtsgeleerdheid aan de Universiteit van Amsterdam (2004-2008), Master Ondernemingsrecht aan de Radboud Universiteit Nijmegen (2008-2010),  Leergang Wsnp bij OSR juridische opleidingen.

Publicaties
Hero Magazine 2021 - Q2.pdf: De WHOA en de eenmanszaak, Bart Smink en Sandra Tijssen-Dellemijn