Onze experts

Bevlogen advocaat met frisse blik op het insolventierecht

mr. Yannick Panhuizen


Begon zijn studieloopbaan op de Juridische Hogeschool en behaalde daar zijn bachelordiploma Rechten. Daarna behaalde Yannick zijn premaster aan de Universiteit van Tilburg, gevolgd door de master Rechtsgeleerdheid (met genoegen). Vervolgens sleepte hij zijn masterdiploma’s Ondernemingsrecht (met genoegen) en Fiscaal Recht in de wacht.

In het voorjaar van 2023 is Yannick bij Turnaround Advocaten begonnen als student-stagiair en aansluitend werkstudent. Na afronding van zijn masteropleidingen in oktober 2023 startte hij als juridisch medewerker bij Turnaround Advocaten. Op 23 februari 2024 is Yannick beëdigd tot advocaat.

In het insolventierecht komen allerlei vragen, rechtsgebieden en betrokkenen samen. In deze dynamiek voelt Yannick zich thuis. Meteen de reden waarom hij koos voor een specialistisch kantoor als Turnaround Advocaten. In het kleinschalige hands-on team bereiken we door teamwork het optimale resultaat. Daar draagt Yannick vol enthousiasme aan bij.

In zijn vrije tijd geniet Yannick graag van de culinaire geneugten des levens. Heerlijk eten, top wijnen en een goed gezelschap, gelukkiger kun je hem niet maken!

Locatie Best, Arrondissement Oost-Brabant

Uurtarief €175.00