WHOA experts Floris Dix en Frank Driessen (Joanknecht) hebben vandaag, onder de bezielende leiding van Suzan Winkels-Koerselman een Webinar gegeven over hoe als onderneming weer financieel gezond te worden zonder faillissement. In een interview setting werden Floris en Frank aan de tand gevoeld over de werking van de WHOA (Wet Homologatie Onderhands Akkoord) en wanneer dit voor ondernemers in zwaar weer een oplossing kan zijn.

Vragen
In het Webinar werden door deelnemers diverse vragen gesteld, zoals:
- Hoe kan ik het akkoord en de kosten voor advies betalen?
- Wat kan de WHOA betekenen wanneer de belastingdienst de enige noemenswaardige schuldeiser is?
- Moeten bij een liquidatieakkoord de afvloeiingskosten van het personeel betaald worden in tegenstelling tot bij een faillissement?

Webinar terugkijken
Heb je het Webinar gemist, maar wil je het graag eens terugkijken? Dat kan! Bel (085 20 10 010) of mail (info@turnaroundadvocaten.nl) ons en we sturen je de opname toe.

WHOA game
Ben je nieuwsgierig naar hoe de WHOA in de praktijk uitpakt? En wat het voordeel kan zijn om hiervoor te kiezen als de nood aan de man is? Daarvoor hebben we de WHOA game ontwikkeld: op basis van fictieve maar realistische bedrijfsgegevens formuleer je in de rol van ondernemer samen met adviseurs een akkoord. Dit akkoord wordt tijdens een slotbijeenkomst door een team van experts besproken.

WHOA-mkb
Wij willen iedereen danken voor deelname aan het Webinar en voor het stellen van de interessante vragen.
Wil je meer weten over de WHOA? Kijk dan op whoa-mkb.nl.