Vorige week verzorgden Suzan Winkels-Koerselman en Jaap van der Meer als duo het Webinar ‘Contracteren in tijden van corona’. Een uiterst actueel onderwerp waarin verschillende recente praktijkvoorbeelden de revue passeerden. Zoals de corona schadevergoeding voor ID&T en de huurkorting voor horeca tijdens de lockdown. Ook het recente nieuws over een mogelijke coronaboete voor leveranciers van de Albert Heijn (zie onderstaand krantenartikel uit het FD) mocht uiteraard niet ontbreken.

De actualiteiten en praktische insteek, zorgden ervoor dat het Webinar goed te volgen was en het uur voorbijvloog. Dat vonden wij niet alleen, maar kregen we ook terug van een aantal van de ruim 30 deelnemers aan het Webinar. Dat dit Webinar werd gepresenteerd door een duo dat als gastdocenten goed op elkaar is ingespeeld, droeg daar zeker aan bij.

Heb je het Webinar gemist en wil je graag de hand-outs ontvangen of lijkt het je interessant om het Webinar – bijvoorbeeld samen met je collega’s – alsnog te volgen? Dat kan! Neem contact met ons op (bel: 085-2010 010 of mail naar info@turnaroundadvocaten.nl) en we bespreken de mogelijkheden. Goed om te weten: accountants kunnen dit Webinar voor 1 PE-punt meenemen als inhaalactiviteit van 2020 of opnemen in het portfolio 2021.