Bijna, echt bijna is het dan zover. De Olympische Spelen in Tokyo. Een jaartje uitgesteld door COVID-19 en ook dit jaar zal het anders zijn dan anders. Maar voor topzeilsters Afrodite Zegers en Lobke Berkhout blijft het in de kern hetzelfde: zo hard mogelijk zeilen voor die gouden plak!

Vandaag hebben wij, samen met Sander Brouwer van De Hooge Waerder Accountants (ook één van de supporters van het eerste uur) de zeilsters digitaal uitgezwaaid en natuurlijk heel veel succes gewenst. A.s. maandag vertrekken ze naar Tokyo om daar de laatste voorbereidingen te treffen. Vanwege de strenge maatregelen duurt het nog even voor ze het Olympische water op mogen voor een eerste trainingsrondje. Maar met het Nederlandse zeilteam waarmee ze in hetzelfde hotel verblijven kunnen ze op het droge al wel de nodige voorbereidingen treffen en tactieken bespreken.

De dames zijn er klaar voor! Met een succesvol WK en leerzaam EK achter de rug, hebben ze zich de afgelopen tijd goed weten klaar te stomen voor het grote moment. Klaar om te knallen!

De 1e wedstrijddag voor de dames in de 470-klasse is op 29 juli. Nog precies 3 weken dus. Kijk voor meer informatie over de wedstrijden en hoe deze te volgen zijn op de website van TeamNL.

Zet 'm op dames, samen gaan voor goud!
Wij staan achter jullie!