Onze experts

Ik zorg ervoor dat alles
op kantoor op rolletjes loopt

Annemarie Paeshuijse


Officemanager en secretaresse van het eerste uur. Managet de organisatorische, administratieve en secretariële zaken binnen kantoor. Hierdoor kunnen collega's zich volledig focussen op hun eigen werkzaamheden. Houdt haar werk afwisselend door zich steeds in nieuwe dingen te verdiepen. Van de digitalisering van kantoor tot alle puntjes op de i voor de accreditatie en organisatie van onze Webinars en informatiebijeenkomsten.

Annemarie staat vooral achter haar collega’s, zodat zij zich kunnen focussen op de cliënt. Zij zorgt er graag voor dat alles op rolletjes loopt.

Buiten kantoor zet Annemarie haar regeltalent graag in voor de sponsorcommissie, figuratie en het bouwen van de corsowagen van Buurtschap de Kerkakkers voor het Bloemencorso in Valkenswaard.
Opleidingen
CPO Faillissement voor Secretaresses, Faillissement voor Faillissementsmedewerkers, Faillissementsrecht voor Faillissementsmedewerkers verdiept en Standaard Financieel Verslag (2009-2015), Organisatie en Management aan de Hoge School Schoevers (2011), Roladministratie Juridisch Secretaresse (2012), Kei digitaal civiel procederen voor juridisch ondersteuners bij OSR (2016), HRM voor officemanagers aan de Hoge School Schoevers (2018).


Blog