Onze experts

Exact en doortastend
als het gaat om feiten

Simon van Deelen


Insolventiemedewerker van het eerste uur. Simon is de ‘spin in het web’ en ondersteunt de advocaten bij het aan elkaar knopen van alle relevante informatie. Hij voert de correspondentie met instanties en betrokken partijen. Met zijn luisterend oor weet hij vaak de angel uit slechtnieuwsgesprekken te halen. En door zijn exacte kennis in een zaak kan hij precies uitleggen hoe de feiten eruit zien. Simon wil graag blijven leren om die communicatie nog verder te verbeteren op een manier die past bij zijn eigen korte en krachtige stijl.

Hij staat achter u door alle cijfers en papieren helemaal uit te spitten en alles eruit te halen wat erin zit. Die vasthoudendheid heeft hij ook als hij sport. Met zijn ijzersterke conditie zet hij de knop om en focust zich op een hele marathon of het beklimmen van de Mont Ventoux, zonder bergtraining in de benen.
Opleidingen
CPO opleidingen Faillissementsrecht voor Faillissementsmedewerkers, Faillissementsrecht voor Faillissementsmedewerkers verdiept, SFV en Onrechtmatigheid.