Zoals de trouwe volgers van Turnaround Advocaten weten is ons kantoor in Amersfoort per 1 juli 2023 verhuisd naar het Business Center Utrecht. Op deze centraal gelegen locatie zijn wij nog beter in staat om onze cliënten optimaal bij te staan om onze groeiende advies- en procespraktijk verder uit te breiden.

Nu we een kleine twee maanden verder zijn, de verhuisdoeken zijn opgeslagen, alle verhuisdozen uitgepakt en de IT geïnstalleerd, zijn de eerste ervaringen met ons nieuwe kantoor en omgeving positief!
Zo hebben wij (Matthieu Brink, Bastiaan Rolevink en Bart Smink) al een aantal van onze cliënten op ons mooie kantoor ontvangen en hebben wij kennis gemaakt met de medehuurders op onze verdieping. En, niet geheel onbelangrijk, de eerste experimenten met nieuwe koffiebonen zijn uitgevoerd. Daaruit weten we dat de aanduiding “tonen van karamel” ook kan beteken dat de betreffende koffie niet te pruimen is.

Daarnaast zijn de eerste wandelroutes in de omgeving verkend.
Park Bloeyendaal ligt vlakbij maar ook het mooie Wilheminapark. Fijne omgevingen om de gedachtes even te verzetten en nieuwe inzichten op te doen. Een stukje verderop liggen de Botanische Tuinen, de oudste universitaire tuin van Nederland. Mocht je niet bekend zijn in Utrecht dan is dit een plek die zeker de moeite waard is om te bezoeken!
Onderdeel van de Botanische Tuinen is de in aanbouw zijnde nieuwe Evolutietuin “[….] een innovatief ontwerp waarbij verbeeld wordt dat de evolutie nooit stopt zolang er leven is.” De nieuwe Evolutietuin “[…] vertelt het verhaal van de evolutionaire stamboom van het plantenrijk, een stamboom die honderden miljoenen jaren teruggaat”.

Zo ver in de tijd gaat ons kantoor niet terug, maar de toekomst in Utrecht is in ieder geval zeker!