Turnaround Advocaten

de Goede doelen
die wij een warm hart toedragen

Zeilsters Afrodite Zegers & Anneloes van Veen

Turnaround Advocaten staat achter A-Team 470

Turnaround Advocaten ondersteunt de zeilsters Afrodite Zegers en Anneloes van Veen op hun weg naar de Olympische Spelen van 2020 in Tokyo. Sinds 2013 zeilen de dames samen in de 470-klasse. Het duo maakte in Rio de Janeiro haar debuut op de Olympische Spelen en eindigde daar na een spannende medalrace op de vierde plaats op slechts één punt van het brons. Al onderweg terug naar de haven sprake Afrodite en Anneloes naar elkaar uit door te willen naar het volgende doel: Tokyo 2020. Dat doen zij onder het motto "together one".

Het motto van de zeilsters sluit goed bij ons aan. Zo staat ons procesteam ook als één team achter u als klant. Procederen is bovendien net als wedstrijdzeilen: de juiste winnende strategie en tactiek uitstippelen, goed starten, scherp aan de wind varen en de tegenpartij de wind uit de zeilen nemen.

Kijk voor meer informatie over het A-team 470 op: www.ateam470.nl

BLOEMENCORSO VALKENSWAARD

Een goed doel dat wij steunen is Buurtschap de Kerkakkers in het Bloemencorso Valkenswaard. Dit evenement wordt jaarlijks op de tweede zondag van september georganiseerd. Het Bloemencorso is een dahliaparade van 14 prachtige bloemenwagens voor een 30 duizend koppig publiek. Rondom elke bloemenwagen wordt met muziek en straattheater het thema van het Bloemencorso uitgebeeld. In de parade worden zo’n 2,5 miljoen dahlia’s verwerkt. 


Eén van de buurtschappen die ieder jaar weer een prachtige bloemenwagen realiseert is Buurtschap Kerkakkers. Turnaround Advocaten steunt dit buurtschap financieel, zodat zij jaarlijks een praalwagen kunnen bouwen om deel te nemen aan het grootste culturele en sociaal maatschappelijke evenement van Valkenswaard. Wil je meer weten over het Bloemencorso? www.corsovalkenswaard.nl

Geldrops geluksklaver

Geldrops geluk voor Ghana

Bij de oprichting van Turnaround Advocaten in 2009 zijn wij ‘Geldrops Geluksklaver’ geworden van de Stichting Geldrops Geluk voor Ghana. We dragen hiermee financieel bij aan het opknappen van basisscholen op het platteland van Tamale in Ghana. Wil je ook Geldrops Geluksklaver worden?

Kijk op www.gelukvoorghana.nl voor meer informatie over de stichting. Hier lees je ook hoe je een bijdrage kunt leveren aan dit goede doel.