Turnaround Advocaten

Het verhaal van
Turnaround Advocaten

Ons verhaal

waarom

Bij Turnaround Advocaten geven we onze eigen draai aan zaken. In onze visie horen vallen en opstaan bij elkaar. Sterker nog, succes wordt vaak voorafgegaan door mislukkingen waarvan u als mens of als bedrijf hebt geleerd. Dit gegeven inspireert ons bij het helpen van ondernemers en bedrijven in moeilijkheden. Want wij geloven dat iedereen een (nieuwe) kans op succes verdient.

Gaat het u nu even niet voor de wind? Om wat voor reden dan ook. Met het juiste juridisch advies en de steun van iemand die achter u staat, draaien we moeilijkheden om tot succes. Vanuit deze drive en de kennis en ervaring van onze advocaten, curatoren en bewindvoerder, helpen wij ook u het beste uit uzelf en uit uw bedrijf te halen.

HOE

Wat

In 2009 startte Jaap van der Meer met Floris Dix en Suzan Winkels-Koerselman Turnaround Advocaten. Zij wilden hun jarenlange kennis en ervaring als advocaat en curator inzetten om faillissementen en schuldsaneringstrajecten zoveel mogelijk te voorkomen.

Turnaround Advocaten helpt u dus niet alleen in moeilijkheden, maar adviseert u als ondernemer bij voorkeur om problemen te voorkomen en een succesvolle koers te varen. Daarbij zetten we onze expertise van het faillissementsrecht en ondernemingsrecht op een succesvolle en toegankelijke manier in.

Onze merkbelofte

Wij staan achter u!

Hoe we dit waar maken leggen we hieronder graag verder uit.

Resultaatgericht

Als cliënt bent u op zoek naar een expert die u helpt om uw situatie snel en efficiënt ten goede te keren. Turnaround Advocaten wordt het liefst zo snel mogelijk betrokken, om juridische risico’s zo veel mogelijk voor te blijven. Soms kan het beperken van (financiële) schade het hoogst haalbare resultaat zijn. Wat de situatie ook is,  de advocaten van Turnaround Advocaten gaan voor het hoogst haalbare resultaat.

Toegankelijk

Het juridisch jargon werpt voor veel mensen een drempel op. Juristen spreken vaak hun eigen taal en dit maakt het lastig voor u als cliënt om exact te begrijpen hoe uw case of procedure in elkaar steekt. Turnaround Advocaten verlaagt deze drempel door dit zoveel mogelijk terug te brengen naar begrijpelijke, gewonemensentaal. Toegankelijk betekent ook een transparante en minder formele houding. Om ons werk zo goed mogelijk te doen is samenwerking met u als cliënt essentieel. Wij staan daarbij naast en achter u.

Mensgericht

Niet jouw juridische procedure of kwestie is leidend in ons werk, maar jij als mens. Wie ben je als ondernemer of bedrijf? Of wat is je situatie als particulier en hoe kunnen wij jou zo goed mogelijk bijstaan? Juridische dienstverlening is altijd mensenwerk. Ook al vinden wij als advocaat of jurist het heerlijk om de kleine lettertjes of de mazen in de wet uit te pluizen, wij doen dit alleen omdat we gedreven zijn om jou het beste resultaat te bieden. Wij staan je op een menselijke en gelijkwaardige manier bij.


Vertrouwd
Als advocaat, curator of bewindvoerder komen wij in contact met mensen in de meest kwetsbare situaties. Bijvoorbeeld omdat u betrokken bent in een hoogopgelopen geschil. Of omdat u financieel aan de grond (dreigt te) komen. In zo’n situatie moet u als cliënt bereid zijn volledig te vertrouwen dat wij u zo goed mogelijk bij zullen staan. Een positie die wij steeds moeten verdienen en altijd blijven bewaken en die volledige integriteit vereist.
Vernieuwend
De markt voor juridische dienstverlening verandert en daarmee verandert ook de traditionele advocatenpraktijk. Hoewel de advocaat nog steeds het monopolie heeft op procederen, staat juridisch advies onder steeds grotere druk en kan het ook steeds meer door niet academisch geschoolde juristen worden gedaan. Als advocaat moeten wij ons anders gaan profileren, gaan specialiseren en vooral anders gaan communiceren met onze doelgroepen. Wij omarmen de nieuwe mogelijkheden en verdiepen ons in de middelen en taal van de toekomst om onze praktijk succesvol uit te bouwen.
Efficiƫnt

Als ondernemer of particulier in moeilijkheden heeft u behoefte aan een zo efficiënt en effectief mogelijke besteding van uren voor uw rechtsbijstand. Turnaround Advocaten heeft de specialistische vakkennis en jarenlange ervaring in huis om u tegen een scherp tarief, snel en accuraat bij te staan.