Op 3 november jl. hebben wij samen met onze sponsoringpartners Afrodite Zegers & Lobke Berkhout een speciaal Webinar georganiseerd. Een Webinar met een goud randje, want de zeildames namen ons mee op hun reis naar Olympisch goud.

Lobke Berhout en Afrodite Zegers zijn het 470-zeilteam dat voor Nederland uitkomt op de Olympische Spelen in Tokyo. Spelen die zoals we weten stonden gepland voor afgelopen zomer, maar door het coronavirus niet door zijn gegaan. Wij vroegen ons dan ook af hoe topsporters omgaan met zo'n tegenslag en of wij als ondernemers daar nog iets van kunnen leren. We bleken aardig wat parallellen te kunnen trekken. De belangrijkste les van de zeildames: wees flexibel, laat je niet te veel afleiden en houd koers!

Het Webinar van Lobke en Afrodite zat boordevol prachtige beelden van de dames op het water. De passie en energie spatten van het beeldscherm en dat tijdens een Webinar 😉. Afrodite kreeg het zelfs voor elkaar bij veel deelnemers kippenvel op de armen te toveren, toen zij haar piano optreden tijdens het sportgala liet zien. Kortom, een Webinar dat ons niet onberoerd heeft gelaten.

Uiteraard blijven wij de dames op weg naar Tokyo op de voet volgen en wij houden jullie via onze social kanalen hiervan op de hoogte! Kun je niet wachten, kijk dan zeker ook onze samenwerkingsvideo!