Suzan Winkels-Koerselman en Jacklien Quirijnen zetten hun beste beentje voor, voor KWF Kankerbestrijding. De dames hebben het initiatief opgevat om een KWF-hardloopteam op te richting voor de marathon in Eindhoven. Het team genaamd 'Zet je beste beentje voor' zal op 8 oktober a.s. aan de start verschijnen in speciale shirts om zo aandacht te vragen voor KWF. Bovendien hopen zij met deze actie vele donaties binnen te halen voor de kankerstichting.

De Eindhovense marathon is Suzan en Jacklien niet onbekend. Tijdens eerdere edities liepen zij al eens de ½ en ook de hele marathon. Dit jaar besloten de dames van Turnaround Advocaten om niet alleen te gaan voor het verbeteren van hun PR op de ½ marathon, maar dus ook voor het ophalen van een groot sponsorbedrag. En daarbij hebben ze jouw hulp nodig!

Suzan en Jacklien roepen jou daarom hierbij op om ook je beste beentje voor te zetten voor KWF. Dat kan op verschillende manieren:

1. Loop mee! Sluit je aan bij team 'Zet je beste beentje voor'. Je kunt daarbij zelf bepalen welke afstand je loopt. Interesse? Stuur Suzan of Jacklien een berichtje

2. Doneer! : https://eindhoven.teamkwf.nl/PersonalTeamPage.aspx?teamId=24

3. Deel! Deel de sponsorlink en zorg ervoor dat meer mensen een donatie doen.

4. Supporter! Kom het team aanmoedigen op 8 oktober a.s.

Alvast bedankt en tot 8 oktober!