Onze experts

Ik wil meer voor
mensen betekenen

Muriëlle van der Plas


Bewindvoerder met een groot hart voor recht en onrecht. Is binnen Turnaround verantwoordelijk voor Schuldhulp. Op de middelbare school dacht ze aan toekomstige werkgevers als Artsen zonder Grenzen en Amnesty International. Ze koos voor Rechten en zag zichzelf in de sociale advocatuur werken. Door de komst van kinderen onderbrak ze haar studie na drie jaar. Pakte daarna de draad weer op en koos voor haar hart: ze volgde de Bewindvoerders opleiding. Werkte jarenlang als insolventiemedewerker bij een ander kantoor en sinds 2013 heeft ze haar eigen praktijk bij Turnaround.

Staat soms letterlijk achter u, want  Muriëlle wil dat iedereen in financiële moeilijkheden een nieuwe kans krijgt. En daar zet ze zich voor meer dan 100% voor in.

Tref je haar op je pad dan besef je al snel ‘She doesn’t take NO for an answer’. Maar wel met een lach van oor tot oor. Want ook al werkt ze keihard, er blijft altijd tijd over voor gezelligheid. Bij haar thuis is het een zoete inval en als je bij haar komt eten mag je gerust iets lekkers uit eigen tuin verwachten.

Mail mvanderplas@turnaroundadvocaten.nl

Bel +31 85 2010010

Locatie Best

Uurtarief €145.00

Praktijkgebieden en specialisaties
Insolventierecht.

Opleidingen
Bewindvoerdersopleiding wettelijke schuldsaneringsregeling.

Nevenactiviteiten
Lid van de Permanente Educatie Commissie bewindvoerders, Redactielid Insolweb, Docent TA Academy.