Onze experts

Eerlijkheid en openheid
staat voor mij centraal

mr. Milan van de Burgt


Al tijdens haar rechtenstudie begon Milan bij Turnaround Advocaten. Eerst als juridisch secretaresse en later groeide zij door naar de functie van insolventiemedewerker en paralegal. Haar richting wordt in het werk steeds duidelijker. Als pietje precies duikt ze het liefst diep in de materie en pluist ze alle dossiers tot op de bodem uit. De schuldsaneringspraktijk spreekt haar erg aan en ze werkt nauw samen met Muriëlle om deze verder uit te bouwen.

Milan staat achter u door haar open, eerlijke en toegankelijke houding. Ze kijkt graag samen met de cliënt naar alle mogelijkheden om samen het beste resultaat te halen.

Plezier in het werk is een belangrijke drijfveer, samen met vasthoudendheid. Ook op het voetbalveld en in de commissie voor het vrouwen- en meisjesvoetbal waar Milan lid van is, staat zij haar mannetje. Ze oogt heel lief, maar laat zich niet zomaar uit het veld slaan. Dat komt haar in het werk ook uitstekend van pas.

Mail mvandeburgt@turnaroundadvocaten.nl

Bel +31 85 2010010

Uurtarief €125.00

Praktijkgebieden en specialisaties

Insolventierecht, wettelijke schuldsaneringsregeling natuurlijke personen,  (schuldhulpverlening).  


Opleidingen

HAVO, profiel economie en maatschappij (2002-2007), HBO-Rechten Bachelor opleiding (2007-2011), Premaster Rechtsgeleerdheid (20011-2012), Master Rechtsgeleerdheid accent privaatrecht (met genoegen afgestudeerd) ( 2012-2014).

CPO opleidingen/cursus: Faillissementsrecht voor faillissementssecretaresses, Basisopleiding faillissementsrecht, Crediteuren en Standaard Financieel verslag (2014-2015), WSNP cursus: Jurisprudentie Hoge Raad en actuele rechtspraak (Noordam Advocatuur 2015), Het akkoord & de bewindvoerders in de rechtbank (Turnaround Advocaten 2016), Huwelijksvermogensrecht en meer (Noordam Advocatuur 2016).

Diversen: Het levenstestament voor de ondernemer (Auxilium adviesgroep 2016).


Nevenactiviteiten
Lid van de commissie vrouwen- en meisjesvoetbal bij Beerse Boys.