Onze experts

Ik ben altijd op zoek naar
langetermijnoplossingen

mr. Inge Beulen


Breed inzetbare advocate binnen het team van Turnaround. Wil graag veel leren en weet daarom van faillissementen, procedures en schuldhulp het nodige af. Verdiept zich daarnaast ook in financiering en zekerheden en is dol op de abstractie van het goederenrecht. Voelt zich thuis in het kleine team van Turnaround. Door de open sfeer loopt iedereen gemakkelijk bij elkaar binnen met vragen. Dat zorgt voor een goede teamspirit en nauwe samenwerking met collega’s. Als secretaris van de JIRA blijft ze goed bij in het insolventierecht. 

Staat achter u door verder te kijken dan het concrete probleem dat voorligt en zoekt naar langetermijnoplossingen. Vindt het wel belangrijk om de kansen in een zaak zo eerlijk mogelijk te bespreken. 

Inge houdt van gezelligheid en lekker eten. Haar collega’s kennen haar dan ook van de lekkere hapjes die ze zichzelf tijdens de lunch voorschotelt. Met dans als hobby blijft ze in conditie en scherp in haar werk.

Mail ibeulen@turnaroundadvocaten.nl

Bel +31 85 2010010

Uurtarief €195.00

Praktijkgebieden en specialisaties

Insolventierecht, ondernemingsrecht, financiering & zekerheden, schuldhulp.

Opleidingen

Master Nederlands recht, specialisatie Burgerlijk recht, Radboud Universiteit Nijmegen (2011, met genoegen), Grotius opleiding Financiering & Zekerheden (2016-2017).

Nevenactiviteiten

Secretaris van de Vereniging Jonge Insolventierecht Advocaten (JIRA), Vrijwilliger bij Stichting Laat Ze Maar Lachen in Eindhoven