Onze experts

Mijn open mind en drive helpen me
voor het beste resultaat te gaan

mr. Daniëlle Krist


Danielle rondde haar master Ondernemingsrecht in 2018 af aan de Universiteit van Tilburg. Ze vond het belangrijk om naast haar studie te werken en deed ervaring op bij een klein advocatenkantoor. Vanaf dat moment wist ze dat haar hart bij de advocatuur lag. Haar stages bij twee grote kantoren bevestigden dat nog eens. Als juridisch medewerker bij Turnaround Advocaten krijgt ze de mogelijkheid om het ondernemingsrecht nog verder te exploreren.

Ondernemers helpen met haar expertise vanuit het hart, daar gaat ze voor. Ze gelooft dat oprechte aandacht en interesse de sleutel zijn tot wederzijds vertrouwen en succes in haar werk. Doe daar nog haar avontuurlijke aard bij en haar durf om in het diepe te springen, dan weet je dat Daniëlle er het uiterste voor je uit zal halen. Voor haar is 'het hart op de juiste plaats' net zo belangrijk als stevige inhoudelijke kennis. Die combinatie zorgt voor het juiste vertrouwen en een succesvolle samenwerking met cliënten en collega's.

Daniëlle houdt van sport en speelt hockey bij Oranje-Rood. Ze probeert regelmatig een nieuwe sport uit, zoals boksen of spining, maar hockey blijft haar favoriet. In haar hockeyteam vindt ze de juiste combinatie van fanatiek zijn, elkaar beter maken én gezelligheid. Een mooie combinatie die ze ook in haar werk zoekt. Als het gaat om sport kijken kun je haar wakker maken voor de Formule 1. Haar zondagen staan dus vooral in het teken van sport.

Mail dkrist@turnaroundadvocaten.nl

Bel +31 85 2010010

Locatie Best

Uurtarief €105.00

Praktijkgebieden en specialisaties
Ondernemingsrecht en insolventierecht

Opleidingen
Master Ondernemingsrecht (2018) Universiteit van Tilburg