Onze experts

debiteurenvorderingen
is voor mij gesneden koek

mr. Aubrey Klerks-Valks


Kwam vlak na de start van Turnaround als advocate en curator in dienst. Aubrey is naast curator ook actief in de procespraktijk van kantoor. Weet als ‘vereffenaar’ ook buiten een faillissement de zaken perfect te verdelen onder vennoten of rechtspersonen. Houdt van ‘omdenken’ en ziet graag mogelijkheden. Ook in die zaak waar niemand in eerste instantie in gelooft. Met haar voeten in de klei staat ze haar cliënten graag bij in de eerste hectische periode van een faillissement. Maar ook het puzzelen daarna en het perfect afstemmen van theorie en strategie vindt Aubrey heerlijk. Op de basisschool schreef Aubrey al in vriendenboekjes dat ze later ‘advocate’ wilde worden.

Staat achter u door haar sterke geloof in mogelijkheden en speurt net zolang tot de onderste steen boven is.

In haar vrije tijd verwent Aubrey zichzelf af en toe met een heerlijk dagje shoppen. En voor een goed glas champagne mag je haar gerust wakker maken.

Mail aklerks@turnaroundadvocaten.nl

Uurtarief €220.00

Praktijkgebieden en specialisaties

Insolventierecht, ondernemingsrecht, herstructurering.


Opleidingen

Nederlands Recht aan de Universiteit van Tilburg, 2000/2007, Specialisatieopleiding "Insolventierecht voor curatoren" aan de Radboud Universiteit Nijmegen (cum laude), 2012 en Specialisatieopleiding Insolventierecht aan de Grotius Academie, 2015.


Nevenactiviteiten

Lid van de Vereniging INSOLAD, de specialisatievereniging voor insolventierecht advocaten; Lid van de Vereniging voor IncassoAdvocaten; Verantwoordelijk voor de jaarlijkse Kroniek Insolventierecht in het Advocatenblad.

Faillissementen

o.a. De Evenaar BV, Planet E-commerce BV, Cartouche Uitzendbureau BV.